Elke dinsdagavond kunt u genieten van Super Tuesday bij Brasserie in ’t Groen.

  Brunchen of dineren tijdens de Paasdagen? Kijk hiervoor de mogelijkheden

Van 5 t/m 26 februari zal onze keuken een metamorfose ondergaan! 

Hans Kok: “verder bouwen aan dezelfde filosofie bij Brasserie in ’t Groen.” 

Nieuw!!!!! Kaasfonduen is weer helemaal terug en daarom serveren wij deze wintermaanden iedere maandagavond een heerlijke kaasfondue in samenwerking met Kaashuis Tromp.

Heeft u een bijzonder feestje te vieren? Maak er een pizza party van.

Gezellig met vrienden even een drankje en een hapje delen?

Brasserie in ’t Groen was te bewonderen in de culinaire special van het kwartaalblad HeilooPlus.

Tijd voor een koffiestop?  Kom dan langs op het terras van Brasserie in ’t Groen

In het herfstnummer van MAGGS vindt u een interview met Hubert, Hans en Sanna