Wild-, & wijnavond

Zaterdag 25 november organiseren wij wederom onze succesvolle Wild-, & wijnavond in samenwerking met Nico Blokker van ’t Schoorls Wijnhuis.

Wij serveren u deze avond een Culinair 4-gangen menu, geheel geïnspireerd op het wildseizoen. Nico Blokker laat u mooie bijpassende wijnen proeven en verteld u er bovendien alles over.

Amuse:
Rilette van konijn met een chutney van vijgen en crostini’s van boerenbrood

Mabre van wildzwijnham, gemarineerde eendenlever en bundelzwammen

**

Truffelbrioche gevuld met gekonfijte fazantenbout en een jus met eekhoorntjesbrood

**
Gebraden hertenbout met gemarineerde rode kool, spekwafel, gewelde appel en balsamico jus

**
Gianduja taartje met mango parfait, warme amandel pistache cake en vinaigrette van rozijnen

De kosten voor deze avond bedragen € 57,50 incl. wijnarrangement en tafelwater.