Voorgerechten Brasserie in 't Groen

Kalf

Kalfspastrami met pulled veal, mango chutney en gegrilde focaccia
13,50

‘Veggie’

Gegrilde aubergine rolletjes met hummus, pijnboompitten, avocado, rucola, cherry tomaat en Parmezaanse kaas
11,50

Zalm

Huisgerookte zalm aan tafel gesneden, geserveerd met kappertjes, sjalotten en citrus hangop
14,50

Carpaccio

Rundercarpaccio met pesto, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
12,50

Paling ‘t Groen

Gerookte palingfilet met groene kruiden crème fraiche en gekonfijte truffelaardappel
14,50

Tonijn

Krokante pizza met gemarineerde tonijn, inktvis ringen en spicey avocado crème
14,50

 

Hoofdgerechten Brasserie in 't Groen

Rogvleugel

Gebakken rogvleugel met crème van aardappel, vinaigrette van olijven, tomaat en kappertjes
23,50

Kabeljauw

Met fenegriek geitenkaas en tomaat gegratineerde kabeljauwfilet, dragon risotto, venkel en krokante prei
22,50

Rund

Diamanthaas met Hollandse asperges en gegrilde aardappel en een jus met sjalotten
22,50

Iberico varken

Zachtgegaard en gegrild Iberico varken met Alkmaarse parelgort, Romana Spinata en een jus met Raz-el-Hanout
22,50

‘Veggie’

Kruidenflensje gevuld met wilde spinazie, feta, zeewier en witte bonen in tomatensaus
19,50

Piepkuiken

Bereidt in de tajine met Marrokaanse couscous, gegrilde groente, baharat jus en zuidvruchten, yoghurt en koriander
22,50

Nagerechten Brasserie in 't Groen

Aardbeien

Gemarineerde Hollandse aardbeien met amandelkorst en Zwitserse room
7,50

Cheese cake

Oreo cheesecake, chocolade crumble en pecannoten karamel roomijs
7,50

                                            Proeverij van chocolade 8,50

Scroppino € 6,50

Kaasplateau

Vijf verschillende kazen, geselecteerd en gerijpt door
Willem van de Berg van kaashuis Tromp in Heiloo
12,50

Huisgemaakte advocaat met slagroom
3,75

Huisgemaakte Limoncello
3,90

Koffie compleet

Illy koffie met huisgemaakte lekkernijen
4,75