Voorgerechten Brasserie in 't Groen

Veggie

Rouleau van aubergine kaviaar en gegrilde courget met gepofte tomaat en krokante eidooier
12,50

Salade Fruits de Mer Brasserie in ’t Groen stijl 15,50

Zalm

Huisgerookte zalm aan tafel gesneden, geserveerd met Amsterdams zuur en citrus hangop
14,50

Kalf

Kalfsrosbief met lavaspesto, tomaten relish en gepofte ‘Old Amsterdam’
13,50

Gamba

In panko gebakken gamba’s met cantaloupe meloen, sesam kletskop en masala kerrie
13,50

Carpaccio

Van rundvlees met walnoten mayonaise, truffelaardappel en een salade met groene asperges
12,50

Hoofdgerechten Brasserie in 't Groen

Buikspek

Geroosterde buikspek met gecarameliseerde appel, gerookte rode biet en aardappel-knolselderijwafel
20,00

Tonijnfilet

Gegrilde tonijnfilet met linguine, chili, knoflook, gepofte honingtomaat en olijven
23,50

Dorade

Op de graat gebakken dorade met polenta, paprika-citruschutney en mini courgette
22,50

Kalfsbiefstuk

Gegrilde kalfsbiefstuk met zomergroente, pepersaus en paddenstoelen
22,50

Tournedos

Gebakken tournedos met geroosterde groente, gepofte mais en chimichurri saus
25,50

“De groene burger”

Met kikkererwten, feta, tomaten salsa en zoete aardappelfriet
19,50

Nagerechten Brasserie in 't Groen

Chocolade

Triple chocolate brownie met vanille Panna Cotta
en aardbeien sorbetijs
7,50

Ananas

Tarte tatin van ananas, parfait met limoenblad en gezouten karamel
7,50

Limoncello

Tiramisu van Limoncello, glaasje Limoncello, bosbessen macarons
en mascarpone munt ijs
9,00

Kaasplateau

Vijf verschillende kazen, geselecteerd en gerijpt door
Willem van de Berg van kaashuis Tromp in Heiloo
12,50

Huisgemaakte advocaat met slagroom
3,75

Huisgemaakte Limoncello
3,90

Koffie compleet

Illy koffie met huisgemaakte lekkernijen
4,75