Voorgerechten Brasserie in 't Groen

Tonijn

Sashimi van tonijn, Vodauvan crème, gerookte soja boontjes en lotuswortel
13,50

Veggie

Salade met stoofpeertjes, geitenkaas, pompoenpitten en Little Gem
12,50

Zalm

Huisgerookte zalm aan tafel gesneden, geserveerd met kappertjes, sjalotten en citrus hangop
14,50

Carpaccio

Rundercarpaccio met basilicum, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
12,50

Ossenstaart

Loempia van ossenstaart, dubbel getrokken ossenstaart- bouillon en bundelzwammen
13,50

Wild

Salade met wildzwijnham met gemarineerde eendenlever, vijgenchutney en croutons van zuurdesem
14,50

 

Hoofdgerechten Brasserie in 't Groen

Rogvleugel

Gebakken rogvleugel met crème van aardappel, vinaigrette van olijven, tomaat en kappertjes
23,50

Eend

In ganzenvet gekonfijte eendenbout, op de huid gebakken tamme eendenborst en een jus met rode wijn
22,50

Zalm

Gegratineerde zalmfilet met rode bieten risotto en een romige saffraan jus
22,50

‘Veggie’

Truffelbrioche gevuld met paddenstoelen ragout, wilde spinazie en krokante bosui
19,50

Tournedos

Geroosterde tournedos met een tarte tatin van zoete ui, crème van peterseliewortel en een jus met zwarte knoflook
25,50

Hert

Gebraden hertenbiefstuk met een bitterbal van hertenpeper, gestoofde rode kool en een jus met specerijen
25,50

Nagerechten Brasserie in 't Groen

Crème Brûlée

Met sinaasappel, korstdeegstengel met kaneelsuiker en melkchocolade roomijs
7,50

‘Aan tafel bereid’

Gekarameliseerde ananas met koriander, mint en rode peper, kokos parfait en mascarpone
7,50

Carrot cake

Met yoghurt honingijs, gezouten karamelsaus en gesuikerde walnoten
7,50

Kaasplateau

Vijf verschillende kazen, geselecteerd en gerijpt door
Willem van de Berg van kaashuis Tromp in Heiloo
12,50

Huisgemaakte advocaat met slagroom
3,75

Huisgemaakte Limoncello
3,90

Koffie compleet

Illy koffie met huisgemaakte lekkernijen
4,75