Huisgerookte zalm

De keukenbrigade van Brasserie in ’t Groen heeft het genoegen zijn zalm zelf te roken. Dit gebeurt op de meest authentieke en ambachtelijke wijze. Drie dagen zijn ervoor nodig om de zalm te presenteren. Fileren, pekelen, afspoelen, drogen, roken en je hebt heerlijke maar dan ook echt uitstekende zalm! En omdat wij zo trots zijn op dit product willen wij dit graag met u delen!

Samenstelling is puur natuur!
Bij de bereiding van deze ambachtelijk koudgerookte zalm wordt geen gebruik gemaakt van toevoegingen zoals kunstmatige kleur-, geur-, en smaakstoffen of kunstmatige conserveermiddelen.

Lekker bij de borrel op een toastje bij verjaardagen, feestdagen ect. Krijgt u visite en weet u even niet wat u wilt koken? De zalm is ook heerlijk als voorgerecht of in salades. Met wat crème fraiche, sjalotten en kappertjes maakt u het gerecht helemaal compleet en geniet u van een culinaire maaltijd.

Ook voor relaties is dit natuurlijk een prachtig geschenk.

In principe hebben wij de zalm altijd op voorraad, maar even reserveren is gewenst!