Hou jij ook zo van vis? Dan wordt het genieten deze weken!
Paas Brunch: 1e & 2e Paasdag
Wij serveren 1e & 2e Paasdag (31 maart en 1 april) een heerlijke uitgebreide brunch voor de hele familie.
4-gangen paasmenu
Onze keukenbrigade heeft een heerlijke 4-gangen paasmenu samengesteld met prachtige lente gebonden producten.
Personeel gezocht
Brasserie in ’t Groen is een veelzijdig en dynamisch bedrijf, wij zijn het horecagedeelte van Golf- en Countryclub Heiloo. Wij zijn op zoek naar full- en parttime medewerkers in de keuken, bar en/of bediening. Ervaring is natuurlijk een pré, maar niet altijd noodzakelijk! Bij Brasserie in ’t Groen werken we op een ambachtelijke wijze in de keuken…
Winteraanbieding
**Nog de hele maand maart geldig** Vanaf 1 januari 2024 serveren wij weer ossenhaas met aan tafel bereide stroganoffsaus. We serveren dit bijna iedere dag behalve op dinsdagen, want dan hebben wij onze “super Tuesday menu ” en op zondagen zijn wij nog gesloten. Mocht u echter onze stroganoff ook bij de lunch geserveerd hebben,…
Super Tuesday
Terug van weggeweest! Iedere dinsdagavond is er een 4-gangen verrassing menu. De chef stelt elke week weer een smaakvolle menu voor jullie samen. Voor de vriendelijke prijs van €32,50.
Update verbouwing entree golfclub en restaurant.
De verbouwing van het clubhuis is nagenoeg klaar en wordt binnenkort feestelijk geopend. U kunt vanaf 18 maart 2024 weer door onze vernieuwde entree naar binnen en u zult zien dat er in een respectievelijke korte tijd en prachtige verandering heeft plaats gevonden.
Feestje?
Heeft u iets te vieren? Dat kan natuurlijk bij Brasserie in ’t Groen. Wij hebben veel mogelijkheden en denken graag met uw mee! Neem even contact op voor de mogelijkheden: 072 – 5051423