
Voorjaarsmenukaart: De smaken van het seizoen
Starters
Amuse van huisgerookte zalm met kappertjes, sjalot en hangop van citrus
2,95
Broodplank met diverse huisgemaakte dips (per persoon)
2,25
Bisque met Pernod en lente ui
8,75
Voorgerechten
Huisgerookte zalm van Huub’s Smokehouse, met desembrood, kappertjes, sjalotten en citrus hangop
13,50
Burrata met groene asperge, daslook en hazelnoot (V)
11.50
Supplement pastrami + 4,50
Carpaccio van rund met walnootmayonaise en Parmezaanse kaas cracker
14,50
Bavarois van Singeling’s paling met Hollandse garnalen vinaigrette
14,50
Hoofdgerechten
Lamsrack gegratineerd met mosterd en pistache, asperge, creme van doperwten, krieltjes en lamsjus
32,50
Diamanthaas met uiencompote en millefeuille van aardappel
27,50
Roodbaarsfilet met parelcouscous, chorizo en citrus-venkelsalade (ook zonder chorizo mogelijk)
26,50
Mosselen op klassieke wijze met verse friet, salade en diverse sauzen
24,50
Vis van de dag
Dagprijs
Flatbread met groente stoof, feta en gerookte amandel (V)
23,50
Nagerechten
Aardbeien slof en yoghurt-basilicum parfait
9,00
Crème brûlée met citroen en roomijs van witte chocolade
9,00
Huisgemaakte advocaat met bokkenpootjes roomijs
8,50
Kaasplateau met huisgemaakt notenbrood en een compote van vijg
14,50
Huisgemaakte limoncello, ijskoud geserveerd
4,25
Special coffee
Irish, French, Italian of Spanish
8,50
Huisgemaakte friandises met thee van Dammann of een kop koffie, cappuccino of espresso van Illy naar keuze
7,25