Diner




Voorjaarsmenukaart: De smaken van het seizoen

Starters

Amuse van huisgerookte zalm met kappertjes, sjalot en hangop van citrus

2,95

Broodplank met diverse huisgemaakte dips (per persoon)

2,25

Bisque met Pernod en lente ui

8,75

Voorgerechten

Huisgerookte zalm van Huub’s Smokehouse, met desembrood, kappertjes, sjalotten en citrus hangop

13,50

Burrata met groene asperge, daslook en hazelnoot (V)

11.50
Supplement pastrami + 4,50

Carpaccio van rund met walnootmayonaise en Parmezaanse kaas cracker

14,50

Bavarois van Singeling’s paling met Hollandse garnalen vinaigrette

14,50

Hoofdgerechten

Lamsrack gegratineerd met mosterd en pistache, asperge, creme van doperwten, krieltjes en lamsjus

32,50

Diamanthaas met uiencompote en millefeuille van aardappel

27,50

Roodbaarsfilet met parelcouscous, chorizo en citrus-venkelsalade (ook zonder chorizo mogelijk)

26,50

Mosselen op klassieke wijze met verse friet, salade en diverse sauzen

24,50

Vis van de dag

Dagprijs

Flatbread met groente stoof, feta en gerookte amandel (V)

23,50

Nagerechten

Aardbeien slof en yoghurt-basilicum parfait

9,00

Crème brûlée met citroen en roomijs van witte chocolade

9,00

Huisgemaakte advocaat met bokkenpootjes roomijs

8,50

Kaasplateau met huisgemaakt notenbrood en een compote van vijg

14,50

Huisgemaakte limoncello, ijskoud geserveerd

4,25

Special coffee

Irish, French, Italian of Spanish

8,50

Huisgemaakte friandises met thee van Dammann of een kop koffie, cappuccino of espresso van Illy naar keuze

7,25