
De smaken van het seizoen
Starters
Amuse van huisgerookte zalm
2,95
Huisgemaakt zuurdesembrood
met wisselende dip – voor 2 à 3 personen
5,50
Voorgerechten
Huisgerookte zalm van Huub’s Smokehouse
met roze pepercrème en crostini’s
13,50
Carpaccio van hert
met foeliemayonaise en Friese nagelkaas
14,50
Brioche (V)
met bundelzwammen, truffelmascarpone en tahoon cress
12,50
Krokante kuikendij
met little gem, komijnmayonaise en kwartelei
13,50
Bisque
met cognac en Pernod
12,50
Voorgerecht chefsmenu
wisselend voorgerecht van het chefsmenu
14,50
Hoofdgerechten
Gebakken eendenborst
met krokante boekweit, aardappelmousseline en sinaasappeljus
26,50
Gebraden ossenhaas
geserveerd met romige risotto en gepofte tomaat
130 gram | 180 gram
26,50 | 30,50
supplement hoto gamba
+ 6,50
supplement Rossini
+ 9,50
Gepofte knolselderij (V)
met balsamicospruitjes, hazelnoot en saus van wilde paddenstoelen
23,50
Vis van het moment
Dagprijs
Kabeljauw & ravioli
gevuld met ricotta en tomaat met een vadouvan – pompoen beurre blanc
27,50
Hoofdgerecht chefsmenu
wisselend hoofdgerecht van het chefsmenu
26,50
Nagerechten
Carrot cake
met gekonfijte sinaasappelschil en gemberijs
9
Advocaat trifle
met vanilleroom en amandelcake
8
Schwarzwälder kirsch
warm chocoladetaartje met yoghurt amarena-kersen ijs
9
Kaasplateau
met kweepeer en notenbrood
15,50
Huisgemaakte limoncello
Ijskoud geserveerd
4,25
Special coffee
Irish, French, Italian of Spanish
9
Huisgemaakte friandises
met thee van Dammann of een kop koffie, cappuccino of espresso van Illy naar keuze
8
Ambachtelijke bonbons
chocolate to die for
1,75 per stuk
Nagerecht chefsmenu
wisselend gerecht van het chefsmenu
9
