Diner




De smaken van het seizoen

Starters

Amuse van huisgerookte zalm

2,95

Huisgemaakt zuurdesembrood

met wisselende dip – voor 2 à 3 personen

5,50

Voorgerechten

Huisgerookte zalm van Huub’s Smokehouse

met roze pepercrème en crostini’s

13,50

Carpaccio van hert

met foeliemayonaise en Friese nagelkaas

14,50

Brioche (V)

met bundelzwammen, truffelmascarpone en tahoon cress

12,50

Krokante kuikendij

met little gem, komijnmayonaise en kwartelei

13,50

Bisque

met cognac en Pernod

12,50

Voorgerecht chefsmenu

wisselend voorgerecht van het chefsmenu

14,50

Hoofdgerechten

Gebakken eendenborst

met krokante boekweit, aardappelmousseline en sinaasappeljus

26,50

Gebraden ossenhaas

geserveerd met romige risotto en gepofte tomaat

130 gram | 180 gram

26,50 | 30,50

supplement hoto gamba

+ 6,50

supplement Rossini

+ 9,50

Gepofte knolselderij (V)

met balsamicospruitjes, hazelnoot en saus van wilde paddenstoelen

23,50

Vis van het moment

Dagprijs

Kabeljauw & ravioli

gevuld met ricotta en tomaat met een vadouvan – pompoen beurre blanc

27,50

Hoofdgerecht chefsmenu

wisselend hoofdgerecht van het chefsmenu

26,50

Nagerechten

Carrot cake

met gekonfijte sinaasappelschil en gemberijs

9

Advocaat trifle

met vanilleroom en amandelcake

8

Schwarzwälder kirsch

warm chocoladetaartje met yoghurt amarena-kersen ijs

9

Kaasplateau

met kweepeer en notenbrood

15,50

Huisgemaakte limoncello

Ijskoud geserveerd

4,25

Special coffee

Irish, French, Italian of Spanish

9

Huisgemaakte friandises

met thee van Dammann of een kop koffie, cappuccino of espresso van Illy naar keuze

8

Ambachtelijke bonbons

chocolate to die for

1,75 per stuk

Nagerecht chefsmenu

wisselend gerecht van het chefsmenu

9